Τιμολόγηση που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Lite

Για μικρές επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες.

Εμπορική χρήση

Ένα ή περισσότερα κέντρα εργασίας

Μία συνεδρία

Προσαρμόσιμο ψευδώνυμο

79 USD

Ετήσια χρέωση

Αγορά τώρα
Ιδανικό για επιχειρήσεις

Professional

Ιδανικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυξημένες ανάγκες.

Εμπορική χρήση

απεριόριστες θέσεις εργασίας

Μία ή περισσότερες συνεδρίες

Προσαρμόσιμα ψευδώνυμα

Βιβλίο διευθύνσεων

229 USD

Ετήσια χρέωση

Αγορά τώρα

Enterprise

Για μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται προσαρμοσμένες λύσεις.

Εμπορική χρήση

απεριόριστες θέσεις εργασίας

απεριόριστες συνεδρίες

Προσαρμόσιμο ψευδώνυμο

Βιβλίο διευθύνσεων

Επιλογή Power User

AnyDesk Appliance

Custom

Κατόπιν αίτησης

Επικοινωνία
Μπορεί να ισχύει ΦΠΑ και τοπικοί φόροι. Όλες οι τιμές είναι εισαγωγικές τιμές.
Features Lite 79 USD Αγορά τώρα Professional 229 USD Αγορά τώρα Enterprise Custom Επικοινωνία
Δωρεάν ενημερώσεις στην πιο πρόσφατη έκδοση
Εμπορική χρήση
Αριθμός θέσεων εργασίας 1 (πρόσθετο σταθμό εργασίας + 29 USD ετήσια) Απεριόριστο Απεριόριστο
Ταυτόχρονες συνδέσεις Τα AnyDesk Professional και Enterprise υποστηρίζουν πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις. Οι εισερχόμενες και εξερχόμενες συνδέσεις καταμετρώνται ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι ένας πελάτης που διαθέτει επαγγελματική άδεια και τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις μπορεί να έχει πρόσβαση σε έως τρεις απομακρυσμένες επιφάνειες εργασίας και να ελέγχεται από τρεις απομακρυσμένους υπολογιστές ταυτόχρονα. 1 1 (Πρόσθετη συνεδρία + 99 USD ετήσια) Διαπραγματεύσιμο
Επιλογή PowerUser Η επιλογή PowerUser μετατρέπει τις συνδέσεις AnyDesk σε «ενεργές θέσεις εργασίας». Μία ενεργή θέση εργασίας μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό συνδέσεων σε άλλους υπολογιστές. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους διαχειριστές πληροφορικής που θέλουν να κάνουν αλλαγές σε μεγάλο αριθμό υπολογιστών των πελατών τους. 239 USD Διαπραγματεύσιμο
AnyDesk Android & iPhone Apps
Αποστολή ήχου και βίντεο
Μεταφορά αρχείων
Βιβλίο διευθύνσεων
Προσαρμοσμένο ψευδώνυμο Αντικαταστήστε τον αριθμό σας στο AnyDesk με ένα εξατομικευμένο όνομα χρήστη, με τη μορφή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, π.χ. computer@ad. Με αυτόν τον τρόπο, ο λογαριασμός σας στο AnyDesk ευθυγραμμίζεται με την επωνυμία της εταιρείας σας και εσείς προσφέρετε στους πελάτες σας μια περισσότερο ενιαία εταιρική εμπειρία, ειδικά εάν προσθέσετε και το λογότυπό σας στη διεπαφή.
Προσαρμοσμένος χώρος ονομάτων Οι χρήστες του AnyDesk Professional ή Enteprise μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους χώρο ονομάτων, π.χ. pc1@MyCompany. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαχειριστές μπορούν να ρυθμίσουν το δικό τους σύστημα ονομάτων χρηστών υπολογιστών, ανεξαρτήτως από το εάν το αντίστοιχο όνομα χρήστη υπάρχει ήδη ή όχι στον προεπιλεγμένο χώρο ονομάτων μας. Οι άδειες για το AnyDesk Enterprise περιλαμβάνουν έναν προσαρμοσμένο χώρο ονομάτων και οι χρήστες του AnyDesk Professional μπορούν να αγοράσουν τον δικό τους, με ένα εφάπαξ τέλος. 129 USD ανά 20 καταχωρήσεις
Καταγραφή συνδέσεων Οι διακομιστές μας καταγράφουν την ημερομηνία, την ώρα, τη διάρκεια και τους συμμετέχοντες σε όλες τις συνδέσεις του AnyDesk. Μπορείτε να ελέγχετε και οι ίδιοι αυτά τα στοιχεία, μέσω της δικτυακής εφαρμογής ή με εξαγωγή τους σε αρχείο Excel, ιδιαίτερα πρακτικό όταν τιμολογείτε υπηρεσίες που προσφέρθηκαν με τη χρήση του AnyDesk.
REST Interface Ενσωματώστε το αρχείο καταγραφής συνδέσεων του AnyDesk στα συστήματα πληροφορικής της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας το REST API.
Λειτουργίες διαχειριστή Διαχειριστείτε την εγκατάσταση και τις άδειες του AnyDesk στην εταιρεία σας, μέσω μιας κεντρικής δικτυακής εφαρμογής. Οι διαδικασίες εφαρμογής και ενημέρωσης είναι πανεύκολες σε μεγάλα δίκτυα με Windows, με τα πακέτα MSI του AnyDesk που μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά ή και να εγκατασταθούν μέσω των πολιτικών ομάδας των Windows.
Προσαρμοσμένο πρόγραμμα-πελάτης Ρυθμίστε το δικό σας αρχείο προγράμματος AnyDesk. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο της εταιρείας σας ή να απενεργοποιήσετε τις εισερχόμενες ή εξερχόμενες συνδέσεις.
AnyDesk Network Appliance

Χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πωλήσεων στο sales@anydesk.com ή τηλεφωνήστε μας στο +49 711 217 246 705

Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 - 17:30 (CET)

Ποιο πλάνο είναι κατάλληλο για εσάς;

Free

Το AnyDesk παρέχεται δωρεάν για περιστασιακή ιδιωτική χρήση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και χρησιμοποιήστε το “AnyDesk Free” για να πειστείτε σας για την κορυφαία απόδοση του AnyDesk! Δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές ή υποχρεώσεις. Η λήψη του AnyDesk θα σας πείσει.

Lite

Το “AnyDesk Lite” προσφέρει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Δεν υπάρχουν περιορισμοί χρήσης και η άδεια μπορεί να επεκταθεί σε πολλαπλές θέσεις εργασίας με μικρή χρέωση.

Professional

Ιδανικό για εταιρείες μεσαίου μεγέθους, το “AnyDesk Professional” παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες ενσωμάτωσης και διαχείρισης. Ο αριθμός των θέσεων εργασίας είναι απεριόριστος και το AnyDesk μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα υφιστάμενα συστήματα ροής εργασιών και πληροφορικής. Ο αριθμός των ταυτόχρονων συνεδριών μπορεί να αυξηθεί με μικρή χρέωση. Και με ένα προσαρμοσμένο χώρο ονομάτων, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ονομασίας των υπολογιστών σας στο AnyDesk.

Enterprise

Το “AnyDesk Enterprise” έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των μεγάλων εταιρειών. Περιλαμβάνει μια λύση συσκευής δικτύου που μπορεί να εγκατασταθεί στο DMZ του δικτύου της εταιρείας σας. Η συσκευή εγγυάται απόλυτη ανεξαρτησία από το δίκτυο AnyDesk.

Μέθοδοι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων μεθόδων πληρωμής. Υποστηρίζουμε τραπεζικό έμβασμα, PayPal, Visa και MasterCard. Σε κάθε περίπτωση, ο κωδικός άδειας είναι άμεσα διαθέσιμος

Επιστροφές χρημάτων

Ενθουσιαζόμαστε με την εγγραφή νέων ομάδων και ατόμων στο AnyDesk. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δικαιούστε επιστροφή χρημάτων αν το AnyDesk δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Για αυτόν τον λόγο, κάθε άδεια AnyDesk συνοδεύεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών χωρίς να χρειάζεται να μας εξηγήσετε τους λόγους.