Τα νέα χαρακτηριστικά στο AnyDesk 4.0

Επιλέξτε το προσαρμοσμένο ψευδώνυμό σας

Είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε τα ψευδώνυμα παρά πολλούς αριθμούς. Αυτός είναι ο λόγος που το AnyDesk 4.0 σας επιτρέπει να διαλέξετε το δικό σας ψευδώνυμο (όπως το demo-01@ad). Απλά επιλέξτε την επιλογή «Επιλέξτε το ψευδώνυμό σας» μετά την εγκατάσταση ή από το μενού περιβάλλοντος στο αναγνωριστικό σας AnyDesk οποτεδήποτε αργότερα.

image-sshot-windows-filetransfer-de

Λειτουργία προγράμματος περιήγησης αρχείων

Περιηγηθείτε, μεταφέρετε, μετονομάστε και διαγράψτε αρχεία εύκολα σε όλες τις απομακρυσμένες συσκευές σας. Η νέα λειτουργία περιήγησης αρχείων AnyDesk σάς επιτρέπει να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα. Φυσικά, μπορείτε να αντιγράφετε και να επικολλάτε αρχεία κατά τη διάρκεια απομακρυσμένης σύνδεσης.

Artboard 1

Καταγραφή συνδέσεων

Είτε είστε επαγγελματίας τεχνολογίας πληροφορικής ή τελικός χρήστης, καταγράψτε όλες τις συνδέσεις AnyDesk για τεκμηρίωση, εκπαιδευτικούς σκοπούς ή για απόδειξη εργασίας.

image-sshot-macos-abook-de

Βιβλίο διευθύνσεων στο macOS

Οργανώστε, μοιραστείτε και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις διευθύνσεις πελατών σας στο macOS μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Το βιβλίο διευθύνσεων τις συγχρονίζει σε όλες τις συσκευές σας.

image-sshot-features40-uamacos-en

Πλήρης πρόσβαση χωρίς παρακολούθηση για το macOS

Συνδεθείτε στην οθόνη σύνδεσης και εναλλάσεστε μεταξύ των συνεδριών χρήστη. Εγκαταστήστε το AnyDesk 4.0 για πλήρη πρόσβαση χωρίς παρακολούθηση σε συσκευές macOS.

Αυτόματες ενημερώσεις

Στο AnyDesk, εργαζόμαστε σκληρά για να αποτρέψουμε προβλήματα συμβατότητας οποιουδήποτε είδους, αλλά ενθαρρύνουμε τους χρήστες να έχουν εγκατεστημένη πάντα την τελευταία έκδοση για να επωφελούνται από τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις νέες δυνατότητες. Η ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο είναι κουραστική και ενοχλητική - ιδίως αν πρέπει να γίνει σε πολλούς υπολογιστές. Οι αυτόματες ενημερώσεις θα κάνουν τη δουλειά για εσάς.

Προσαρμοσμένοι σύνδεσμοι λήψης πελάτη

Το AnyDesk Professional σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένο αρχείο πελάτη με το εμπορικό σήμα σας που προσαρμόζεται στην επιχειρηματική σας διαδικασία. Δημιουργήστε σύνδεσμο λήψης για τον ιστότοπό σας, ο οποίος παρέχει πάντα τον πιο πρόσφατο πελάτη AnyDesk, συμπεριλαμβανομένων όλων των προσαρμογών σας.

image-sshot-features40-terminalserver-en

Υποστήριξη διακομιστή τερματικού

Συνδεθείτε στις συνεδρίες του Windows Terminal Server. Χρησιμοποιήστε το demo-01@ad/johndoe για να συνδεθείτε στην ανοικτή συνεδρία χρήστη του johndoe στο διακομιστή τερματικού demo-01@ad με εγκατεστημένο το AnyDesk 4.0.

Artboard 1

Αυτόματο κλείδωμα συνεδρίας

Αν αφήσετε έναν υπολογιστή στο γραφείο χωρίς να τον κλειδώσετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τρίτους για την αποστολή άσχετων ηλεκτρονικών επιστολών. Μπορεί όμως να έχετε και πιο σοβαρές συνέπειες. Με τη νέα λειτουργία αυτόματου κλειδώματος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν πειράζει τον υπολογιστή σας όταν κλείσετε τη συνεδρία σας στο AnyDesk.

Το AnyDesk είναι δωρεάν για αξιολόγηση και προσωπική χρήση. Δοκιμάστε το σήμερα!

Λήψη τώρα

Δεν απαιτείται εγγραφή.