Χωρίς όρια

Μέσω της χρήσης του AnyDesk έχετε μαζί σας το PC σας με όλα τα αρχεία και τα προγράμματα πάντα και παντού. Έχουν αντιγραφεί όλα τα σημαντικά αρχεία; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό από τον υπολογιστή του γραφείου ή από το laptop σας; Τι θα συμβεί αν κάποιος κλέψει το laptop σας μαζί με τα ευαίσθητα δεδομένα σας; Επιθυμείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε τα σημαντικά επιχειρηματικά σας δεδομένα σε υπηρεσίες Cloud; Δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολεί τίποτα από αυτά.

Το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών μας εξασφαλίζει ασφαλή και γρήγορη σύνδεση όπου κι αν βρίσκεστε.

Χωρίς όριο ταχύτητας

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία turbo. Το AnyDesk εφαρμόζει με το DeskRT ένα νέο Video-Codec, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη μετάδοση περιεχομένου οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο το AnyDesk είναι πολύ πιο μπροστά από όλες τις διαθέσιμες λύσεις Remote-Desktop και Screensharing όσον αφορά την ταχύτητα και την ποιότητα της εικόνας.

Οι διακομιστές μας βασίζονται στην Erlang, μια τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεγάλα και αξιόπιστα τηλεφωνικά δίκτυα. Αυτό καθιστά το AnyDesk πολύ αξιόπιστο. Έτσι, η λύση μας είναι πάντα διαθέσιμη όταν τη χρειάζεστε.

Χωρίς δυσκολίες

Πιστεύουμε ότι ένα καλό λογισμικό πρέπει να αυξάνει την παραγωγικότητά σας. Ως εκ τούτου, το AnyDesk κάνει απλά τη δουλειά του στο παρασκήνιο, χωρίς να ζητάει κάτι από εσάς. Εφαρμογές που ήταν προηγουμένως ανέφικτες με τα κοινά λογισμικά Remote-Desktop, όπως για παράδειγμα CAD, επεξεργασία βίντεο ή χαλαρή εργασία με λογισμικό Office για αρκετές ώρες, δεν αποτελούν πρόβλημα για το AnyDesk.

Παρόλη αυτή την ευελιξία, το AnyDesk είναι εκπληκτικά εύκολο στη χρήση: Όλες οι λειτουργίες μπορούν να επιλεγούν με μερικά κλικ σε μία εύχρηστη επιφάνεια εργασίας.

Ασφαλές

Μην ξεγελιέστε από τις υποσχέσεις ασφάλειας άλλων παρόχων. Το AnyDesk προσφέρει με το TLS 1.2 την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται επίσης για τις online τραπεζικές συναλλαγές.

Η ταυτότητα και των δύο συμμετεχόντων της σύνδεσης ελέγχεται κρυπτογραφικά. Μόνο τότε υπάρχει η βεβαιότητα ότι είναι πραγματικά συνδεδεμένοι με την επιθυμητή θέση εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο ο κωδικός του AnyDesk δεν μπορεί να υποκλαπεί.

Ακόμη και το εκτελέσιμο αρχείο του AnyDesk είναι ειδικά ασφαλισμένο έναντι παραποίησης.

Ευέλικτο

Οι ευέλικτες δυνατότητες χρήσης του AnyDesk διευκολύνουν την καθημερινή σας ζωή. Είτε στο σπίτι σας ή στο χώρο εργασίας σας.

Το AnyDesk είναι δωρεάν για περιστασιακή ιδιωτική χρήση. Θέλετε να χρησιμοποιείτε το AnyDesk τακτικά; Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ευέλικτες τιμές μας. Αυτές περιέχουν χρήσιμα επιπλέον χαρακτηριστικά για την ιδιωτική και την εταιρική χρήση.

Φορητό

Βαρεθήκατε τα άσκοπα φορτωμένα προγράμματα; Το AnyDesk είναι ένας εύχρηστος και χρήσιμος συνεργάτης. Το μεγέθους μόλις 1 MB εκτελέσιμο αρχείο του προγράμματος είναι πολύ γρήγορο στη λήψη και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί. Με ένα μόνο κλικ το AnyDesk είναι έτοιμο για χρήση. Απλά κάντε εκκίνηση και ξεκινήστε χωρίς δικαιώματα διαχειριστή. Μπορείτε να παίρνετε το AnyDesk μαζί σας όπου επιθυμείτε σε ένα USB stick.

Αν στη συνέχεια επιθυμείτε να εγκαταστήστε το AnyDesk σε υπολογιστή, μπορείτε να το κάνετε με μερικά μόνο κλικ. Κάθε PC μπορεί να έχει ασφαλή και εύκολη πρόσβαση με το AnyDesk.